RESERVEREN

Reserveren is verplicht. Door te reserveren ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Reserveren kan enkel via de website www.escapeloevestein.nl of https://www.slotloevestein.nl/ . Hiervoor moet je minimaal een naam, e-mailadres en telefoonnummer invullen. Betaling kan direct via de website of op locatie.

Na het reserveren van een tijd/datum krijg je een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan is de reservering niet doorgekomen. Neem dan contact met ons op.

HET SPEL

Minimum leeftijd voor zelfstandige deelname is 18 jaar. Kinderen onder de 16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.

3-7 personen per spel, behalve schoolklassen, die mogen tot 9 kinderen onder begeleiding naar binnen sturen.

De speelduur is ca. 75-90 minuten, waarvan 60 minuten opgesloten, en kan niet worden verlengd. Tijdens deze tijd wordt u met uw groep opgesloten in de kamer. Uw groep wordt constant gemonitord door middel van een camera (er worden geen opnames gemaakt). De deur kan ten alle tijden worden open gemaakt.

Je dient minimaal vijftien minuten voor de gereserveerde tijd aanwezig te zijn, ben je te laat dan gaat dit van de speeltijd af. Let op, het is 10 minuten lopen vanaf de parkeerplaats.

Instructies en aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven behoudt het personeel het recht u te verwijderen uit het gebouw.

Het is niet toegestaan om brute kracht te gebruiken of dingen te forceren tijdens het spel.

Mensen die onder invloed zijn van drank en/of drugs wordt toegang tot de Escape Room ontzegd. Als je onder invloed van alcohol of drugs op komt dagen, moeten we je helaas weigeren en vind er ook geen restitutie plaats.

Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van de Escape Room twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.

RISICO & VERANTWOORDELIJKHEID

Deelname aan de escape room is geheel op eigen risico van alle deelnemers. In principe is deelname ongevaarlijk en de ervaring kan door iedereen gespeeld worden.

Eventueel lichamelijk letsel opgelopen tijdens een bezoek aan Escape Loevestein kan niet worden verhaald op het bedrijf.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor persoonlijke eigendommen en of schade die hier aan toegebracht wordt.

Bij diefstal wordt de politie ingeschakeld.

Escape Loevestein behoudt zich het recht om eventuele schade aan haar eigendommen te verhalen op de veroorzaker daarvan.

Waardevolle spullen kunnen veilig worden opgeborgen.

ANNULEREN

Annuleren is kosteloos tot 48 uur voor de afspraak.

Bij een annulering tussen 24 en 48 uur wordt 60% van de prijs in rekening gebracht.

Bij een annulering binnen 24 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Bij niet op komen dagen wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je de boeking wilt annuleren. De annulering is voltooid na bevestiging.

Wij storten reeds betaalde reserveringen binnen 14 dagen terug.

Indien wij door overmacht zelf een reservering moeten annuleren, wordt de betaling uiteraard teruggestort.

GEHEIMHOUDING

Het plezier van de Escape Room blijft behouden wanneer louter over de ervaring, maar niet over de geheimen verteld wordt. Praat daarom niet over de aanwijzingen, puzzels en verhaallijnen met personen die de kamer nog niet hebben gespeeld! Gun nieuwe spelers ook een unieke ervaring.

Escape Loevestein
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 00 31 6 39 76 43 54
Exploitatie door Novitas Heritage
KVK: 65527801 • BTW: NL856148362B01