Krijg ik korting met een Museumkaart?

Nee, de ervaring staat los van een bezoek aan het kasteel. Met uw Museumkaart kun je wel het slot bezoeken tijdens reguliere openingstijden, maar voor de escape room geldt een los tarief.

Is er een minimum leeftijd?

Escape Loevestein is geschikt voor alle leeftijden, wel dient minimaal één deelnemer 18 jaar of ouder te zijn. Kinderen kunnen het beste meespelen als zij 10+ zijn, anders is het een beetje lastig voor ze.

Met hoeveel mensen kunnen we het beste deelnemen?

De kamer kan met 3 tot 7 personen tegelijk worden gespeeld. Voor scholen gelden andere aantallen, neem hiervoor contact op met Slot Loevestein.

Kunnen we een groep van meer dan 7 personen boeken?

Het is niet mogelijk om met 8 of meer personen Escape Loevestein te spelen. Bij grotere groepen raden wij aan twee of meer aaneengesloten boekingen te maken.

Durf ik het wel aan?

Escape Loevestein is een spannende ervaring, maar zeker niet eng. Ten alle tijden is het mogelijk om uit de ervaring te stappen mocht je het alsnog benauwd krijgen.

Mag ik mijn telefoon meenemen?

Jazeker, maar aan het begin van de ervaring wordt deze veilig opgeborgen. Het is niet toegestaan om hem tijdens de ervaring bij je te dragen.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Reserveringen kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Daarna brengen wij 60% van de kosten in rekening.

Kan ik ter plekke betalen?

Jazeker, het is mogelijk om op locatie met pin te betalen. Contant betalen kan helaas niet.

Is Escape Loevestein toegankelijk voor rolstoelen?

Nee, gezien de locatie in een authentieke kasteeltoren kunnen rolstoelen en rollators helaas niet mee naar boven.

Kan ik met mijn bedrijf een uitje boeken?

Jazeker, in overleg kunnen wij een offerte op maat leveren, voor bijvoorbeeld het spelen van de escape room in een aantal groepen, bezoek aan het museum, een speciale rondleiding door het kasteel, lunch of diner. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Escape Loevestein
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 00 31 6 33 37 45 00
Exploitatie door Novitas Heritage
KVK: 65527801 • BTW: NL856148362B01